top of page

Traumatiska Teatern

 

På grund av myndigheternas rekommendationer kring coronasmittan kommer VSAs lokaler hålls stängda. Detta påverkar all verksamhet såsom kurser, utställningar, ateljéverksamhet m.m. All teaterverksamhet kommer bedrivas online tillsvidare.

Välkommen att kontakta oss på tel: 031 12 55 75

eller maila atelje@vsa-sweden.org

Traumatiska Teatern arbetar mest funktionshindrade skådespelare, men inte enbart, även icke funktionshindrade aktörer deltar. Gruppen ser funktionshindret som en möjlighet till fördjupning och som ett instrument, som, hjälper till att utveckla gestaltningen. Man arbetar mycket med egna texter, som har stark förankring i skådespelarnas egna erfarenheter. De tekniska lösningar, som arbetas fram, utgår från skådespelarnas individuella behov.

 

Vi, som arbetar med Traumatiska Teatern vill gärna se nya kreativa och intresserade medarbetare i vår krets! Begreppet ”teaterarbete” omfattar så mycket, både på och bakom scenen, och vi vill gärna ha hjälp av just dig! 

Har du någon gång tidigare sysslat med teater i någon som helst form, så är väl det bra. Har du aldrig förr gjort något sådant men skulle vilja pröva på det nu, så är det precis lika roligt!

 

Är du intresserad? 

Ring Charlotte Nilsson eller Natalia Vakarchuk 031 12 55 75

y.jpg
37.jpg
teater.jpg
DSC_0097.jpg
bottom of page